Anak ibu kena gigit!

Assalamualaikum...

F1 hari tu macam bestkan? ada pulak la uncle i tayang menayang. Konon macam dekat LIMA Langkawi lah. Jet sembur warna warni lah. Alolo nak bagi i jeles lah tu. Sikit pon tak ~__~ 
*tapi jeles jugak sebenarnya

Tak tahan pergi tanak bawak isteri. Konon bujang dan available lagi lah tu. Perasan!
Takla..kalau Uda pergi sapa nak tengokkan Ayyan kan?

Plus sebab F1 macam bising tahap ape ntah maka si isteri membawa diri. Kedengaran macam merajuk bawak diri jauh-jauh. Padahal Alamanda je. Langkah sekangkang kera pon boleh sampai -___-"

Si kecik, Rayyan pon kena la ikut ibu. Kalau ikut abah dia sure kena syndrom pekak!
Ala tomey anak sapa neh. Macam muka K.Irah je =)

Ibu punya la taksub main tak ingat anak. Anak comey ni Ibu pakai letak je kat sape-sape ntah. Last-last kena gigit. Alah tak hero la macam ni Ayyan =)
Ibu lain kali main kendong Ayyan sekali ye =) Amaran ni...sayang lebih kat Ayyan sebab dalam rumah ni dah pupus dengan baby. Sume dah besar. Bak kata orang tua, "gajah pon tak besa macam korang!" ahaa ..bukan orang tua tp ni ha..iya saya =)

can't wait untuk next babies....bayi-bayi?
macam ramai..kau nak beranak ke Ainul? *ohtentu la tak kan..
sapa nak beranak untuk saya? sapa nak elakkan kepupusan baby dalam rumah kita?
My Acu cepatlah kawin. Baby andak dah otway..haha

letak batu atas kepala Acu,
jangan letak atas kepala seniri.
lalalala ^___^

Kamu dah berpunya jangan tunggu lama-lama @)----


5 comments:

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

ayyan kena gigit dengan sape??2 la,nti kalau ade rezeki i kawin awal, i buat baby bnyk2 k..hehe..4 org ckup!..=P

ainul said...

stakat 4 org baek x payah =pkwn ibu dia la yg gigit...zalim -__-

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

mmg xpayah pun..sbb senang je..hihi..oo uda g ngan kawan die ke..ingat kan dgn husband die..geram n rinduuu dkt ayyan..

ainul said...

husband dia p F1...siap msg2 i nk bagi jeles la 2...

eyh ari tu u ckp nk 1 team soccer kan? ehee

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

wawawa..12 org???xlarat den..kalau asyik melanggan anak,masa bila pulak i nk jaga badan ni..hahhaha