019 - 5181249

Assalamualaikum...

Siapa yang berminat kerja kosong sila dail number di atas ye..
Eh...eh...tak lah...gurau saja.

Berani kan saya siap tayang phone number. Gila glamour ke apa budak ni. thehehe
OK sebenarnya no ni dah 6 tahun guna. Dari mula masuk U sampai sekarang. Takda angin takda ribut terus kena block sebab lama tak topup. Gila banyak kredit dalam tu. Agak-agak celcom makan duit haram tak?eheee

Dah tak malu pergi merayu nak no ni balik. Tak kira berapa pun kena bayar. Macam sanggup sebab kawan2 dengan family semua ada no ni. Kira macam dah hafal dalam kepala otak la kan. Tapi tak dapek la dik non. Mereka di Celcom cakap no ni dh dibuang dari CELCOM. Gila meroyan den 2 3 hari -___-"

Kecewa sampai rasa taknak beli apa2 no dah. Jadi manusia zaman batu lah kejap. Best sebab takda orang nak call bagai. Tapi susah jugak sebab mak dah bising. Payah nak cak cerita apa2 katenye.
Haishhh terpaksa jugak cari 1 nombor.

CELCOM kah? MAXIS kah? atau "ORG KUNING GEMOK"?
Macam kena buat solat istikharah je ni. Hamboi...

1 comment: