Morning sickness.

Assalamualaikum..

Nama je morning sickness tapi dia datang tak kira masa. Datang tak pernah nak bagi salam. Datang-datang je MUAK betul. LOYA. GELI. Rasa macam tak boleh nak baca ayat yang seterusnya lagi dan lagi secara kusyuk
(-___-). Aik? kenapa morning sickness tetiba ada sangkut paut dengan ayat pulak neh???

Status "mukabuku" kawan-kawan saya sejak akhir-akhir ni buat saya rasa macam "hoh! tak sanggup nak baca dah". Ya saya faham bila dah semua makin hampir dengan "upacara hidup yang paling best" jadi raja sehari, perasaan terbuai-buai adalah WAJIB akan ada pada hampir semua orang.

Dah berangan dok atas pelamin dengan paparazi keliling pelamin. Berangan pakai tema merahnyamakngah, hijaukatakpisang, kuningperasanraja dan...masukkan je korang berangan warna apa =) . Berangan kek 20 tinngkat. Mak aih tinggi ya amat! Semua benda pon dah dok dalam kepala tapiiiiiiii............boleh tak HENTIKAN STATUS ROMANTIK anda dalam halaman saya??? Pegi main kat laman jiran saya. Kalau dia bagi lah kan.

Lagi satu, jangan main tarik tali dengan saya walaupon dulu masa kat UM saya memang wakil kolej (orang badan beso punya sukan je ni). Tarik tali yang ada tali memang best tapi tarik tali di alam maya buat saya.....bluwekkk! Tolong hentikan mesej yang berbaur tarik tali ni.

Contoh 1: 
"saya nak kawin lah! Cik Enun nak tahu tak sapa? tapi orangnya rahsia. Kalau cerita mesti Cik Enun tahu. Mesti Cik Enun tak percaya. Mesti...bla...bla...bla"

Okay kalau dah rahsia jangan bagi ayat "NAK TAHU TAK?" 

p/s : manisnya kalau semua orang  mengamalkan cara Islam dalam perhubungan ^____^

1 comment:

~cintaBlog~ said...

mak ai... garangnye mum to be nih.. hehe =) tapi saya setuju jugak!