Online + Picnic...yeayyy!

Salam...

Macam semalam hari ni saya ada tetamu di pagi hari =)
Bz memanjang la saya. Tapi tak pe, terima tetamu dengan ikhlas. Semoga Allah memurahkan rezeki saya =)

Hari ni bukan setakat kami beronline yang memang selalu kurang berfaedahnya tapi hari ni sangat berfaedah...meeting...meeting!!! Yang ini sangat suka. Bunyi macam eyh dah keje budak ni. Padahal bunyi memang selalu menipu anda =)
Sangat excited nak bincang fasal pergi berkelah...Yeay!

13hb pergi Pulau Perhilitan. Memang tak boleh sabar yang satu ni. Memancing. Yes! at last....sesudah sekian lama abah memang tanak mengangkut anak dara dia ni pergi memancing. Owh macam mana hati nak bersabar lagi ni. Tak sabar nak berlagak dengan Encik Naza. Anak mu ini sememangnya handal. Jagalah ikan-ikan Tasik Banding...HAHA berlagak tak habis-habis. Nanti tak dapat ikan, haaaa senyap la kau Ainul -_~"

15hb pergi mandi sungai. Tak tau nak main masak-masak apa lagi. Tapi ayam percik wajib ada. Menu lain...meeting dulu baru tahu. 

I love meeting =) tapi yang ni je la. Meeting lain jarang yang suka sepenuh hati -__-

2 comments:

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

irahhh..dah kecur air liur i ni..nk ikutttttttttttttt......

ainul said...

jommmmmmm =)
tp banding kna postpone..huhu