Bila hilang satu nikmat....

Salam....

Alhamdulillah dah menang menentang kegentaran dalam hati...gigi pon dah makin kurang...
wah tua sudah saya -__-"

Selalukan makan macam tak hengat dunia punya, hari ni dari pagi tak makan. Pas cabut gigi lagi la tak boleh makan. Nak telan air pon takut-takut. Over kan. HAHA selalunya macam pantang nampak makanan.
Ni memang menyakitkan jiwa. Tekak Melayu bila tak dapat nasik..aaaaaa seksa.
Sedih bila hilang nikmat ni T___T

Tadi darah macam lama gila baru nak stop. Takut!!! 5 jam pon still keluar. Dah cuak sebab masuk je tengahari makin panas. Lagi mengembang la salur darah tu. Tambah pulak bila ubat kebas menghilangkan diri, sakit pulak menjengah diri T_T

Ini punya part memang tak tahan. Balik rumah macam nak mengamuk. Salah sikit pon macam nak hentak kaki laju-laju. Bila mak suruh amik nset abah tertinggal dalam kereta pon macam memang tak ikhlas langsung! Padahal jalan selangkah dua je. Then terus masuk bilik. Kesian pulak tak tolong mak masak tapi daripada buat kerja tak ikhlas + memang berpotensi je nak buat dosa dgn mak, baik stay dlm bilik je kan...

Time kasih mak n abah sebab memang fahami diriku yang sakit (haha ayat poyo ah!)
Mak masak. Abah amik adik-adik....Tenqiuuu =)

p/s : sapa boleh tahan??? Tabik ah!

3 comments:

ika said...

moga2 dgn hilangnya nikmat 2, iman pon makin meningkat ye Along...huhu :D

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

haa amik u..hehe

ainul said...

haha...i kena bom la acu...HAHAHA