Amat Rayyan Adham

Assalamualaikum...

Bila jumpa baby je, saya yang teruja lebey. Adik dah besar-besar tetiba teringin nak dapat adik lagi...HAHAHA
Skali tu cakap kat mak, nak adik lagi boleh??? *sambil kenyit-kenyit mata mintak simpati
Ingat buat manja dapat la kan. Mak gelak je. Sekali mak cakap 'along kawin pastu nak anak 10 pon tak pe' 
Haa ambik kau! Hilang nafsu aku nak adik baru   -___-"

Disebabkan perasaan saya selalu perasan diri masih muda dan selambayaya, tanak la kawin lagi ^___^

Tu tak penting. Yang penting skang ni baby cumel ni makin cumelllll...

Sudah makin besar ya kamu. Pipi jugak makin labuh. Dagu kadang ada kadang tak. Ibu kasi kau makan apa ni sayang oiii. Eyh tak pe. At least ada jugak geng...lalalala
Alolo cumel. Apa tengok-tengok? 
Ayyan bajet ensem =p

Ibu cepat la..kita takottt...

Ibu. ibu buat apa atas siling tu...HAHAHA gurau je uda -__-"

Ibu jagan tangkap gambar kita tak pakai pempeshhh tau..malulah!

Dah la ibu. Jangan snap gambar kita lagi. Kita nak tido lah.

Susu apa Uda suap neh..tembombombom..dah tu tersepet-sepet mata. Tapi uda, muka Rayyan sebijik U lah. Badan je ikot abah dia kot...HEHE

5 comments:

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

comey bangat dowh..xtertahan2..

ainul said...

jangan d tahan2...kawen la cepat...t ayyan dh beso fmly kita still ada baby =)

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

wahhh ayat xboleh blah..hihi

ainul said...

haha apakah???
u suka songsang2 taw!
i ni lurus je HAHA

I_Hate_Lolipop said...

ya allah...debab..leh kawen ngan anak sedara eqi.