Hobi

Assalamualaikum...

Tak tahu la apa perkataan yang sesuai tapi kalau letak sebagai 'hobi' pun boleh jugak kot.
Kerja last minute sebagai hobi yang mendebarkan.  HAHA menyampah punya kenyataan.
Ainul kau tahu tak yang kau memang suka buat kerja last minit.  Yes...yes...yes itu hobi saya.  Dari dulu tak pernah berubah. *sigh

Padahal dah list awal-awal lagi.  Dalam kepala pun asyik duk ingat beli pembalut....beli pembalut.  Tapi kesudahan bila balik dari kedai tetap "alamak pembalut hadiah Farid lah!!!"  ok fine kau memang pelupa semenjak dua menjak ni Ainul.  Sila tambah kerajinan diri membuka Quran okeh. T____T 

Kerja-kerja membalut hadiah di hari kejadian.  Ni bukan setakat nak berak baru gali tapi dah terkeluar baru nak cari cangkul...ngee pengotoq!
Nasib lah ada pembalut lebih kat rumah ni ha.  Kalau tak, main pakai letak dalam bag plastik je la nampak gayanya dan memang itu pun perancangan awal sebelum jumpa pembalut.  HAHA kejam kau Ainul.

I bagi telefon kat Farid.  Ok tipu!  Nama lagi hadiah kan...HEHE

Tadaaaaa....akhirnya


Mula tu saya letak bunga ribbon  seketul tu je pastu Dikka kata nampak sangat kerja nak cepat dan yang paling best dia kata macam tak ikhlas je.  Oh no i seikhlas hati ni Farid...sungguh! 
tapi kite dah malas nak men'tacap' sebab memang tangan takda seni.  
Yang bestnya dikka pulak tolong tambah itu ini bagi nampak lebih ikhlas dari seketul ribbon saja.  HAHA kakak goyang kaki.  Tensiu adek!

p|s : lepas ni kena sediakan banyak pembalut hadiah untuk kerja nak membuang baru terhegeh-hegeh mencari cangkul.