Mereka yg sweet =)

Assalamualaikum..

16 Mei haritu kan birthday emak tersayang. Sebab 16 Mei hari ahad, so tak da suprise party ke saja -saja nak bagi mak terkejut pon tak da. Buat macam hari biasa tapi cuma wish je.

Malam masa mak iron baju, budak-budak nakal ni letak teddy bear siap selit kad...alololo sweet la konon. Mak tengah kusyuk seronok dengan iron manala nak perasan kan. Alih-alih saya pulak yang tersuprise. Kalau birthday saya ni, ada jugak drama hindustan ambik baju lap air mata..HAHA over okays!














siap ada love bagai....yup! kami sayang emak =)














Teddy bear merah lagi tu...mana tak terharu kalau dah macam ni ^____^














Cacamarba...terlebih kretif pulak bebudak ni.














Habis cantik la konon. Semua benda nak letak!

Mentang-mentang la geng kecik bagi kad, boleh pulak adik bongsu saya tanya 'along tak sayang emak ke tak bagi apa pon kat mak' heh budak kecik ni memang la!

3 comments:

Lizzie Yasmin said...

sweet.. geng2 kenit nie mmg suke sgt bg kita rasa besalah.. dorang py hadiah kalu bleh nk bg thu 1 dunia .. siap msk blog lg.. tp kalu kita.. relax jer.. xpyh tunjuk2.. sm jer mcm adik i.. sorok bunga dlm beg telukung mama..(yg dier byk g masjid)..tuk mother's day bru nie.. Knn suprise lar.. tue.. hehehe.. mmg sweet..

Lizzie Yasmin said...
This comment has been removed by the author.
Ainul said...

alolo sweetnye adik awak, Lizzie =)
kadang2 terkesima-kesima kita d buatnya ^___^