weekend ini..

Salam...

Weekend yang sangat best..semua benda best...mana yang tak best pon tak tau la.
Tapi ini betul best tak tipu punya...adik-adik yang jauh tu sila lah jeles ya...AHAHA....

Ari ni makan (owh ari-ari pon nak cita pasal makan apa -__-")

IKAN TALAPIA TASIK BANDING =)
BAKAR + CICAH AIR ASAM...atiqah dan syamimi sila jeles...sila....
ah gila Ainul buat kecur air liur ja..nikmat jgn cakap lah...Ya Allah bestnya makan mcm ni =)

Best pagi-pagi dah cari kayu api....HAHA apakah???
cari kayu getah kebun sapa pon taktau la...pakai redah je...punya la tak sabar nak bakar ikan...
idea mak senang ~ masak dalam oven....tak sedap la mak! x pure punya rasa bakar nanti...
Maka anak-anak mak yang suka perasan rajin dengan senang hati angkut kayu api...ah sweet. Macam zaman atok-atok.

Watak-watak anak emak..
Adli - tukang potong
Izzati - Usung kereta sorong
Adik - macam biasa pengacau je lebih
Along - harus lah big bossss =)

Mak dengan arina bagi rasuah...lepat liat....lepat liat....seronok...weeee!!!

p/s : Next week akan berhujung minggu di Pulau Perhilitan Banding...woahaaa...tak boleh sabar lagi =)

6 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

huhu..weekend yang enjoy eh?
best2..dapat eratkan lagi talian kekeluargaan tu
akak suke ayat ni
"macam zaman atok-atok"
hehehe..nostalgia tu..kehkehkeh..

ainul said...

hehe buat keje atok2 ni enjoy...yg paling best boleh arah adik2...haha

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

irahhhh!!!!u nk g dgn sape??wah best nye..

ainul said...

Ngan mak + abah + adik2 i...hehe sangat x sabar la acu =)
mao ikot ka?

:: Nur Ain Hj. Ishak @ Acu :: said...

waaa best nye..nk ikut!saje je ke g?alaaaaaa

ainul said...

sj je...abah free + angin abah baik...bukan selalu =)