Kenny Rogers 1

esok paper last kul 3 petang..hari ni saya seperti hilang kewarasan. mcm tanak exam. mcm hilang pertimbangan. telah melanggar pantang untuk kali ke dua dengan senang hati memboloskan diri ke Kenny Rogers. ada org nk belanje. so rezeki jangan di tolak ye dak. nanti dia lari susah pulak nak kejar. *alasan...huh

*warning ~ kalau lapar jgn salahkan saya..HEHE
eyh..air liur tu lap!!! muahahaha

orang yang cumel ini telah membelanja saya n k.yana


plan nk g pas zohor so x yah lunch dkt kolej. tp biasa la kan bila anak dara bersiap. setengah jam mandi. setengah jam iron baju. setengah jam berhias. jadi kami keluar lewat sket dlm kul 2.30 cm tu n perut mula menjerit2 mintak di isi. *x senonoh perut jerit kuat2

ini McLong punye


saye..saye..saye..wooo masyuk!


k.yana


sume amik air spesis neh


mine


dapat2 mknan jer terus makan. dgn rakus. tapi masih sopan..ehem...ehem...calon menantu trbaik neh..hahaha
tapi mcm best giler kat Kenny ni. persekitaran yg baru. wrna naikkan nafsu makan. warna semangat. merah! mana la tak rakus makan.
paling best, saya telah dikelilingi oleh cermin. makan sesuap, tengok cermin. minum seteguk, tengok cermin. rasa mcm cumel lak. haha





tak larat nak abiskan. mcm muak. tapi hasil dia....
-
-
-
haha muak la konon. chaitttt...
tp betul r muak. buktinya makan muffin pon x abis..HAHA
blah r kn..setakat benda kecik tu ...huh


mcLong sentiasa peace jer..sy lak, owh muke seksa nak abiskan air tu..



Alhamdulillah...kenyang. ok nie rezeki besar utk hari nie :)

bersambung....
sebenarnya malas dah nak tulis. ngantok. nak tido


5 comments:

~ilyanie_usyuk~ said...

Ehemsss...
da lama niat nak lanje kamu.
So, tercapai jugak niat itu.
Lepas ni,tak tahu bila nak makan same da kan?
So kenangan itu penting.

U r such a good friends my dear. sob sob sob
Hadeyh! Sebak la plak

=(

greenieycactus said...

sedap gler koo..gugat iman aku...biler dpt mkn cenggitu nieyhhh tskk T__T

ainul's said...

time kasih Mclong..
seronok kua smalam..happy
n telah buat LRT tu mcm kita yg punyer..hehe

pas ni sempat x lg nk buat cm tu kan?
eyh kamu jgn wt sedey2..nanti air mata berguguran T__T

ainul's said...

greenieycactus
lap air liut tu..hehe
sedap giler nan nak pulak org blanje kan..
tedap..tedap..(",)

I_Hate_Lolipop said...

dah la tak ajak aku.cis!!