kekaguman ku =p

tgh wt asgnmt dkt main library (motif??? nk tunjuk rajin la konon kn...HAHA)

hari nih sy rs sy mula menjadi makhluk tuhan yg paling bersabar (owh jgn x tau ye, sy dh mula melatih diri utk jd 'baik' sket....HAHA sket je, bukan banyak pon kn)

wt asgnmt brkumpulan..tp mcm sy sorang je yg buat...tugasan semua dh dibahagi so mknaya semua org ada part masing2 yg kna buat (ingatkn wt mcm ni x wujud la ahli kongsi tidur tp sbnarnya ada jugak...sabar je la)

sepatutnya hari ni gabung jer sume keje..alih2 ada la makhluk yg x buat apa2..org dh nk gabung, dia baru nk selak buku....sabar lagi sekali...

sure la x dapat isi kn, cz kelam kabut (mana x nye, dia selak2 buku sy pulak jeling2 tajam..HAHA..pepaham sendiri lah yer!!!)
last2 sy dgn baik hatinya tolong buat bhagian diorang..kerja2 meng'edit' pon sy yg buat jugak....HOHOHO see...sy sgt baik hari nih...
sdangkan berlambak je lagi asgnmt yg kna buat...

sy sangat kagum dgn diri sendiri...kagum sesangat..HAHA sesiapa nk mengata sy perasan, sila kan...ari nih sy terima semua kritikan anda...HAHA

sebab pe sy kagum???
sebab sy langsung x marah diorang, dlm hati memang panas tp org beriman, hati memang cepat sejuk...HAHA gila perasan Ainul nih!!!
x da la...sy sejuk cz diorang pon tolong sy...walaupun hanya tolong baca n sy jugak yg type n menggoreng ayat, sy x kesah cz diorang tau kesalah sndiri n cuba yg terbaik untuk elakkn sy marah...siap amik buku rujukan banyak2 cz nk dpt kn isi yg trbaik...

sy suka org yg mcm nih..wlaupn diorang bersalah, tp mereka berusaha untuk perbetulkan persepsi sy trhadap diorang...dan diorang jugak bukan spesis (bukan flora n fauna je ada spesis2 nih yer)
"baling batu, sorokkan tangan". mereka bukan bgitu!!! (owh... dr sini kekaguman ku sngat memuncak!!! x sangka sy boleh jd sebaik ni (x da la baik mana pon kn..lagi2 perasan...perasan...perasan...)

2 comments:

Anonymous said...

bez2
ayat santai
tergelak je memanjang=)

alongkaka said...

TQ :)
sbnarnya x da idea pon...
type je apa yg rs nk melalot..
syok sniri JER LEBIH..haha